میکرومترهای دیجیتال از آن دست ابزارهای مهم و کاربردی است که می تواند در صنایع مختلف استفاده شود. در مواردی که به دلایل مختلف نیازمند دقت بالا هستید، میکرومتر دیجیتال می تواند امکان اندازه گیری دقیق را برای شما فراهم کند. با درک اجزا و ابزارهای یک میکرومتر دیجیتال، کلید استفاده صحیح و درست از این ابزار را یاد بگیرید. برای این کار لازم است چگونگی عملکرد آن را بفهمید و درست و به جا از آن استفاده نمایید. در ادامه این مطلب می توانید راهنمای استفاده از میکرومتر دیجیتال را بخوانید و نکات مهم آن را بیاموزید.
میکرومترهای دیجیتال چیست؟
میکرومترهای دیجیتال نوعی ابزار اندازه گیری هستند که برای کاربردهای مختلف طراحی شده اند. آنها شبیه به میکرومترهای آنالوگ هستند، اما نمایشگر های دیجیتالی دارند که می توانند قرائت ها را در واحدهای اینچ و متریک نمایش دهند. میکرومترهای دیجیتال همچنین سندان و دوک های بزرگتری نسبت به نمونه های آنالوگ خود دارند که اندازه گیری دقیق تری را در اختیار کاربر قرار می دهند.
میکرومترها نسبت به ابزارهای جایگزین، مانند کولیس صفحه و کولیس ورنیه، دقت اندازه گیری بیشتری را امکان پذیر می کنند. آنها در سبک های دیجیتال، شماره گیری و ورنیه موجود هستند. اصطلاح “میکرو متر” به یونان نئوکلاسیک بر می گردد و معنی درست آن “اندازه کوچک” ترجمه می شود.
انواع مختلف میکرومترها دارای محدوده اندازه گیری بین 25 میلی متر تا 1 اینچ هستند. این به اندازه گیری های متریک افزایشی 0-25 میلی متر، 25-50 میلی متر، 50-75 میلی متر و غیره ترجمه می شود. نسخههای امپریالی برابر با 0-1 اینچ، 1-2 اینچ، 2-3 اینچ و غیره هستند. مجموعههای میکرومتر جعبهدار نیز میتوانند به منظور خوانش میکرومتر در طیف وسیعی از اندازهها استفاده شوند.
انواع میکرومترهای دیجیتال
میکرومترهای دیجیتال در دو نوع مختلف وجود دارند: میکرومترهای داخلی و میکرومترهای خارجی.
میکرومترهای داخلی برای اندازه گیری قطر داخلی یک سوراخ یا استوانه استفاده می شود، در حالی که میکرومترهای خارجی می توانند اجسام تا چهار اینچ را اندازه گیری کنند. میکرومترهای دیجیتال اغلب به جای مدل های آنالوگ انتخاب می شوند، زیرا به طور کلی دقت بیشتری را به دلیل بازخوانی های دیجیتالی ارائه می دهند که آنها را برای استفاده در محیط های آزمایشگاهی و صنعتی ایده آل می کند.
اندازه گیری دقیق با میکرومتر دیجیتال
میکرومترهای دیجیتال سطح فوق العاده ای از دقت را ارائه می دهند. نمایشگر دیجیتال مقدار اندازه گیری شده را بر حسب متریک (میلی متر) یا واحد امپریال (اینچ) نمایش می دهد. برای به دست آوردن دقیق ترین نتایج، حتماً صفحه دوک را طوری تنظیم کنید که به آرامی با جسم تماس پیدا کند و دستگاه تراز شود. هنگام اندازه گیری، مطمئن شوید که فشار کمی وارد کنید تا سطح را خراب نکند و یا به آن آسیب نرسانید. اگر در مورد اندازه گیری های خود شک دارید، قبل از ادامه کار آنها را دوباره بررسی کنید.
مزایا و معایب فناوری میکرومترهای دیجیتال
میکرومترهای دیجیتال دارای مزایا و معایب تکنولوژیکی زیادی هستند. نکته مثبت این است که این ابزارها سریع و دقیق هستند – یک بازخوانی دیجیتالی تولید می کنند که تضمین می کند هیچ اشتباهی مرتکب نمی شوید. اما یک نقطه ضعف وجود دارد – این دستگاه ها برای عملکرد به باتری نیاز دارند، بنابراین به یاد داشته باشید که باتری های یدکی را در دسترس داشته باشید! علاوه بر این، برخی از میکرومترهای دیجیتال می توانند مستعد تداخل باشند. برای حل این مشکل، همیشه مطمئن شوید که محیط کار شما عاری از الکتریسیته ساکن یا سایر منابع تشعشعات الکترومغناطیسی است که می تواند باعث ایجاد مشکل شود.
مراقبت از میکرومتر دیجیتال
مانند هر ابزار دقیق دیگری، حفظ میکرومتر دیجیتال و کالیبره کردن آن به طور منظم بسیار مهم است. کالیبره کردن دستگاه شما برای حفظ دقت ضروری است و به افزایش عمر ابزار کمک می کند. همیشه میکرومتر خود را در مکانی امن نگهداری کنید و مراقب دماهای شدیدی باشید که می تواند به اجزای داخلی آسیب برساند. همچنین مهم است که به طور دوره ای زنگ یا خوردگی را که می تواند بر خوانش ها تأثیر بگذارد، بررسی کنید.
ارسال پاسخ